Зов за завръщане

Total Recall

САЩ, Канада | 2012г | 121 минути | Екшън , Трилър , Фантастика | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 02.08.2012
Премиера в България: 10.08.2012
Премиера на DVD: 30.01.2013
Производител: Original Film, Prime Focus, Columbia Pictures
Разпространител: Александра Филмс
Разпространител DVD: Ентертейнмънт Комерс

По разказа "Ние можем да си спомним всичко вместо вас" ("We Can Remember It For You Wholesale", 1966 г.) на американския писател фантаст Филип К. Дик.

Линията между фантазия и реалност започва да се размива все повече, а съдбата на света виси на косъм, докато Куейд започва да преоткрива истинската си самоличност, истинската си любов и своето истинско призвание в живота.

Централно място заема компанията „Рикол“, която може да превръща мечтите на хората в истински спомени. Дъглас Куейд (Колин Фарел) е обикновен работник с красива жена (Кейт Бекинсейл), която истински обича, но въпреки това едно пътуване в света на фантазиите му се струва като идеалната ваканция от сивото ежедневие – спомените на супер-шпионин може да се окажат точно това, което му липсва в живота.

Процедурата се обърква и Куейд се оказва преследван човек. По петите му е полицията, контролирана от канцлер Кохааген (Брайън Кранстън), а Куейд няма на кого да се довери, освен на боец от съпротивата (Джесика Бийл), която работи за предводителя на нелегалната опозиция (Бил Най).

Кастинг

Режисьор: Лен Уайсман
В ролите: Бокем Удбайн, Джесика Бийл, Кейт Бекинсейл, Брайън Кранстън, Бил Най, Итън Хоук, Колин Фарел, Джон Чо
Сценаристи: Кърт Уимър, Марк Бомбак
Продуценти: Тоби Джаф, Нийл Мориц
Музика: Хари Грегсън-Уилямс
По книгата на: Филип К. Дик
Оператор: Пол Камерън
Copyright © 2024 Dir.bg.