Детектив Алекс Крос

Alex Cross

- 0/10

За филма

В разпространение от: 18.10.2012
Премиера в България: 09.11.2012
Производител: Summit Entertaiment
Разпространител: Форум Филм България

Екранизация по романа „Крос” от „краля на бестселърите” Джеймс Патерсън, „Детектив Алекс Крос” среща кинофеновете с бившия вашингтонски детектив и психолог д-р Алекс Крос, който се е върнал към частната практика и консултира колегите си от ФБР.

Когато в случай, който разследва, се оказва по следите на Майкъл „Касапина” Съливан, познат и като „Пикасо” (Матю Фокс), Крос среща достоен и изобретателен противник.

Докато детективът разследва ужасните и садистични убийства, Съливан решава да му изпрати смъртоносно и твърде лично послание. Вбесеният Крос дава обет да открие убиеца, дори това да е последното, което ще направи в живота си. „Пикасо”, обаче, има остър и комбинативен ум и непрестанно се изплъзва, като в същото време тласка Алекс Крос да престъпи моралните граници, и като полицай, и като баща.

Приближавайки се все повече до убиеца, детективът стига до доказателство, сочещо към невъобразимо откритие – откритие, което може да промени всичко.

Кастинг

Режисьор: Роб Коен
В ролите: Стефани Джейкъбсън, Чад Линдберг, Матю Фокс, Рейчъл Никълс, Жан Рено, Тайлър Пери, Джанкарло Еспозито, Едуард Бърнс
Сценаристи: Марк Мос, Кери Уилямсън
Copyright © 2024 Dir.bg.