360

360

Великобритания, Австрия, Франция, Бразилия | 2011г | 110 минути | Драма , Романтичен | Официален сайт
- 3/10

За филма

В разпространение от: 25.07.2012
Премиера в България: 26.04.2013
Производител: Revolution Films
Разпространител: Арт Етърнал Синема

По пиесата "Reigen" (1900 г.) на австрийския писател и драматург Артур Шницлер.

Носителите на “Оскар” Рейчъл Вайс и Антъни Хопкинс си партнират с Джуд Лоу и Бен Фостър в ансамбловата драма на Фернандо Мейрелес - “360“.

Филмът е вдъхновен от пиесата-комедия на австрийския писател и драматург Артур Шницлер “Reigen. Zehn Dialoge” (1897 г.), а в центъра на сюжета е провокативната тема за сексуалните отношения между хора от различни социални слоеве. Лентата се фокусира едновременно върху няколко главни герои на различна възраст, които поддържат интимни взаимоотношения с хора от различни съсловия на обществото.

С действие развиващо с в Париж, Виена, Лондон, Братислава, Рио, Финикс и Денвър “360” потапя зрителя в един динамичен и вълнуващ свят в който съдбите на група непознати се пресичат по един незабравим начин. Всички истории се сливат в едно цяло, а самия филм представлява един ярък, напрегнат и дълбоко вълнуващ разказ за любовта през 21-ви век и нейното влияние върху хората.

Кастинг

Режисьор: Фернандо Мейрелес
В ролите: Владимир Вдовиченков, Мориц Блайбтрой, Йоханес Криш, Лусия Сипосова, Питър Морган, Бен Фостър, Джуд Лоу, Антъни Хопкинс, Рейчъл Вайс, Жамел Дебуз
Сценарист: Питър Морган
Продуцент: Андрю Ийтън
По книгата на: Артур Шницлер
Оператор: Адриано Голдман
Copyright © 2024 Dir.bg.