Афтършок

Aftershock

САЩ, Чили | 2012г | 90 минути | Трилър , Хорър
- 0/10

За филма

В разпространение от: 12.09.2012
Премиера в България: 17.05.2013
Производител: Sobras.com Producciones
Разпространител: Форум Филм България

В „Афтършок“ героят на Илай Рот се озовава в Чили – държава, която има всичко, за да задоволи туристите - разкошни пейзажи, суперсекси мацки, яки пичове, чудесно вино и най-дивите купони.

За злополучния американски турист, когото двамата му чилийски авери Ариел (Ариел Леви) и Поло (Никълъс Мартинес) наричат Гринго, екскурзията е истински рай. Единственият му проблем е, че не може да свали нито едно момиче. На Гринго сякаш му потръгва, когато компанията се запознава с три мацки – руския модел Ирина (Наташа Яровенко), неуморната купонджийка Кайли (Лоренза Изо) и сериозната й сестра Моника (Андреа Осварт).

Трите момичета се съгласяват да придружат Гринго и приятелите му в пътуването им до крайбрежния град Валпарайсо. Докато новите приятели се забавляват в подземен денс клуб, мощно земетресение срива целия град около тях. Някогашият рай се превръща за миг в поле на смърт и разруха, изпълнено с ужас и паника. Злополучните герои трябва да бягат, за да се спасят от мародери, избягали затворници и неизбежните вторични трусове.

Кастинг

Режисьор: Никълъс Лопез
В ролите: Ариел Леви, Андреа Ошварт, Никълъс Лопез, Селена Гомез, Наташа Яровенко, Илай Рот
Сценаристи: Илай Рот, Гилермо Амоедо, Никълъс Лопез
Продуцент: Илай Рот
Copyright © 2019 Dir.bg.