Бързи и яростни 6

Fast & Furious 6

САЩ | 2013г | 130 минути | 4DX , Екшън , Криминален , Трилър | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 07.05.2013
Премиера в България: 24.05.2013
Премиера на DVD: 23.09.2013
Производител: Relativity Media, Original Film, One Race Productions, Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

След като обирът в Рио осигурява на хората му сто милиона долара, всички се пръскат по различните краища на земното кълбо. Уморени от живота си на бегълци, обаче, те са готови да се включат отново в играта и да се завърнат у дома.

Надпреварата вече не е само на пътя – в някои от каскадите автомобилите буквално летят след динамични превъртания, а в част от сцените се включват самолети и хеликоптери. На голям екран ще се появи и една от най-впечатляващите „атракции“ в продукцията – танк, разполагащ с достатъчно голям капацитет, за да бъде равностоен участник в уличната надпревара. За да бъде ефективен противник в тази неравна битка, отборът на Торето (Вин Дизел) ще използва всичките си умения и ще покаже най-доброто по отношение на каскади, въоръжена борба и физически схватки.

Междувременно Хобс (Дуейн Джонсън) е по петите на мащабна организация, която извършва нелегални операции в Европа. Начело на висококвалифицирания екип е бившият военен от специалните части Оуен Шоу (Люк Евънс), а негова дясна ръка е не друг, а любимата на Торето - Лети (Мишел Родригес), която всички смятат за мъртва.

Единственият начин да бъде спряна криминалната групировка е престъпниците да бъдат надиграни на улично ниво, така че Хобс моли Дом да събере елитния си екип в Лондон. Заплащането? Изчистване на досиетата им, така че да могат да се завърнат отново у дома.

Кастинг

Режисьор: Джъстин Лин
В ролите: Кристофър Бриджис - Лудакрис, Люк Евънс, Вин Дизел, Джейсън Стейтъм, Елса Патаки, Джо Таслим, Гал Гадот, Дуейн Джонсън, Тайрийз Гибсън, Пол Уокър, Сънг Канг, Шей Уигъм, Джина Карано, Джордана Брустър, Мишел Родригес
Сценарист: Крис Морган
Продуценти: Вин Дизел, Нийл Мориц
Музика: Лукас Видал
Оператор: Стивън Уиндън
Copyright © 2024 Dir.bg.