Умирай трудно - КОЛЕКЦИЯ

Die Hard - Legacy Collection

- 0/10

За филма

Премиера на DVD: 24.06.2013
Разпространител DVD: A+ Films

Умирай трудно (1988)
Режисьор: Джон Мактирнън
Сценарий: Стивън Де Суза, Джеб Стюарт
В ролите: Брус Уилис, Бони Беделия, Вонди Къртис Хол, Алън Рикман

Коледа. Джон Маклейн (Брус Уилис) - полицай от Ню Йорк, пътува за Лос Анжелис, за да прекара празниците със семейството си. Но когато пристига там, разбира, че сградата, където го очаква съпругата му, е превзета от терористи. ФБР се опитва да овладее положението, но Маклейн знае, че е по-добре да действа сам...

Умирай трудно 2 (1990)
Режисьор: Рени Харлин
Сценарий: Дъг Ричардсън, Стивън Де Суза
В ролите: Брус Уилис, Джон Легуизамо, Уилям Атъртън, Франко Неро

Нюйоркското ченге Джон Маклейн отново попада в ситуация, в която трябва да прояви невероятната си смелост и находчивост. Самолетът, в който пътува съпругата му Холи, приближава вашингтонското летище. По същото време трябва да се приземи и друг самолет, на борда на който е могъщ наркобарон, екстрадиран от Южна Америка. Престъпниците разполагат с всичко необходимо, за да осъществят плана си, но имат един малък проблем: Джон Маклейн.

Умирай трудно 3 (1995)
Режисьор: Джон Мактиърнън
Сценарий: Джонатан Хенслей
В ролите: Брус Уилис, Джеръми Айрънс, Самюел Л. Джаксън

Брус Уилис отново е в ролята на инспектор Джон Макклейн и ще трябва да се справи с най-голямото предизвикателство, пред което се е изправял. Новият му враг (Джеръми Айрънс) вилнее из Ню Йорк - причинява ужасни разрушения и обещава това да е само началото, ако исканията му не бъдат изпълнени.

Умирай трудно 4 (2007)
Режисьор: Лен Уайзмън
Сценарий: Дейвид Маткони, Марк Бомбак
В ролите: Брус Уилис, Джъстин Лонг, Тимоти Олифант, Мери Елизабет Уинстед

Нюйоркският детектив Джон Макклейн (Брус Уилис) раздава правосъдие от старата школа на ново поколение терористи, чиято масирана компютърна атака върху инфраструктурата на САЩ заплашва да блокира цялата страна навръх Деня на независимостта.

Умирай трудно 5 (2013)
Режисьор: Джон Мур
Сценарий: Скип Уудс
В ролите: Брус Уилис, Себастиан Кох, Мери Елизабет Уинстед, Амаури Ноласко, Коул Хаузър, Джей Кортни

Маклейн е, както самият той скромно се представя като „агент 007 от Плейфийлд, Ню Джърси“. Но от Плейнфийд до Москва пътят е дълъг и Джон, и синът му Джак ще преживеят семейна среща, която никога няма да забравят.

Кастинг

Copyright © 2024 Dir.bg.