Най-добрата оферта

La migliore offerta

Италия | 2013г | 124 минути | Драма , Криминален , Мистъри | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 01.01.2013
Премиера в България: 26.07.2013
Производител: Paco Cinematografica, Warner Bros.
Разпространител: Форум Филм България

"The Best Offer":

Върджил Олдман (Джефри Ръш) компенсира нежеланието да се обвързва с други хора, особено жени, с упорита работа като търговец на антики, от която е почти обсебен. Никога през живота си той не е изпитвал близост към друго човешко същество, дори към единствения му приятел Робърт - млад, но талантлив реставратор на механични устройства от различни епохи.

В деня, в който навършва 63, Върджил получава телефонно обаждане от млада жена (Силвия Хьокс), която го моли за съдействие при оценката и продажбата на семейни произведения на изкуството. Съгласявайки се да направи оглед и опис на антиките, Върджил си уговаря среща с нея, на която тя така и не се появява. Неведнъж, провокиран от нейното несериозно отношение, Върджил се изкушава да се оттегли от ангажимента, който все повече му изглежда като обикновена и досадна бъркотия.

При всеки опит мистериозната млада жена, затворена в собствения си натрапчив свят от зависимости, успява да го убеди да продължи. Неочаквано и за самия него, тя обсебва мислите му.

Животът му приема още един обрат, когато приятелят му Робърт (Джим Стърджис) го обнадеждава и му показва, стъпка по стъпка, как да спечели сърцето й. Запленен от тази интригуваща игра, Върджил скоро се отдава на страстта, която ще преобрази монотонното му съществуване завинаги.

Кастинг

Режисьор: Джузепе Торнаторе
В ролите: Джон Бенфилд, Дърмът Краули, Кируна Стамел, Силвия Хьокс, Филип Джаксън, Доналд Съдърланд, Лия Кебеде, Джефри Ръш, Джим Стърджис
Сценарист: Джузепе Торнаторе
Продуцент: Изабела Кокуца
Музика: Енио Мориконе
Оператор: Фабио Замарион
Copyright © 2024 Dir.bg.