РПУ Оня свят

R.I.P.D.

САЩ | 2013г | 96 минути | 3D , 4DX , Екшън , Комедия , Фантастика | Официален сайт
- 3/10

За филма

В разпространение от: 18.07.2013
Премиера в България: 09.08.2013
Премиера на DVD: 09.12.2013
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

По комикса "Dark Horse" на американския сценарист, продуцент и писател Питър Ленков.

Джеф Бриджис и Райън Рейнолдс изпълняват главните роли - те играят две ченгета, пратени от агенцията от отвъдното „Почивай в мир“ да защитят света ни от все по-унищожителните създания, които отказват мирно и кротко да преминат на оня свят.

Шериф Рой Пулсифер (Бриджис) е обиграно ченге от РПУ „Оня свят“, специализирано в преследването на бродещите из света на живите мъртъвци, преобразени като обикновени хора. Мисията му? - Да арестува и изправи пред закона престъпниците, които се опитват да избягат от правосъдието, като се крият сред нищо неподозиращите жители на Земята.

След като язвителният Рой се сдобива с нов партньор – бившия детектив Ник Уолкър (Рейнолдс), двамата трябва да превъзмогнат недоволството от съвместната си работа и да се научат да бъдат истински екип. Когато разкриват схема, която може да сложи край на живота такъв, какъвто го познаваме, Рой и Ник са изправени пред задачата да възстановят космическия баланс... или да гледат как разярените мъртви души поемат по грешен път в тунела към задгробния свят.

Кастинг

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Мариса Милър, Мери-Луис Паркър, Джеф Бриджис, Кевин Бейкън, Райън Рейнолдс, Робърт Непър, Майк О'Мали, Джеймс Хонг, Лари Джо Кембъл, Стефани Шостак
Сценаристи: Фил Хей, Мат Манфреди
Продуценти: Майкъл Фотрел, Нийл Мориц
Музика: Кристоф Бек
По книгата на: Питър Ленков
Оператор: Алвин Кюхлер
Copyright © 2024 Dir.bg.