Самолети

Planes

- 0/10

За филма

В разпространение от: 09.08.2013
Премиера в България: 06.09.2013
Производител: Prana Animation Studios, DisneyToon Studios, Prana Studios
Разпространител: Форум Филм България

В изпълнената с приключения комедия попадаме в рискования и вълнуващ свят на владетелите на небесата. Големи, малки, спортни, бойни, състезателни и дори селскостопански самолети обитават небето над целия свят – от Мексико до Индия и Далечния север.

Дъсти е самолет от малко градче с големи мечти - да се състезава с истинските асове високо в небето. Въпреки че конструкцията на селскостопански самолет ограничава шансовете му за победа, а и се бои от високото, Дъсти се обръща за помощ към ветерана-авиатор от флота Скипър, който единствен може да го подготви за въздушното състезание.

В надпреварата „С криле около света“ Дъсти ще трябва да се изправи срещу Рипслингър - настоящия шампион в състезателната лига, а куражът му ще бъде поставен на сериозно изпитание. Когато се устремява към висини, каквито не е и сънувал, че е възможно да достигне, Дъсти проявява смелост, която го превръща в истинско вдъхновение за смаяния свят. Дъсти е малък, провинциален самолет, който мечтае да стане състезател в най-голямата въздушна надпревара на света…Но има малък проблем - изпитва страх от високо!

С помощта на колоритните си приятели и помощници, Дъсти успява да превъзмогне страховете си и се приготвя за най-голямото предизвикателство в живота си.

(дублиран на български език)

Свързани новини

Съботен buzz

Кастинг

Режисьор: Клей Хол
Сценарист: Джефри Хауърд
Продуцент: Трейси Балтазор
Музика: Марк Мансина
Озвучен на български от: Марин Янев, Светлана Смолева, Иван Велчев, Петър Върбанов, Александра Сърчаджиева, Христо Узунов, Йорданка Илова, Константин Лунгов, Теодор Георгиев
Озвучен от: Дейн Кук, Стейси Кийч, Брад Гарет, Тери Хачър, Джулия Луи-Драйфъс, Приянка Чопра, Джон Клийс, Седрик Комедианта, Вал Килмър, Дейвид Адкинс - Синбад, Джон Раценбъргър
Copyright © 2024 Dir.bg.