Заклинанието

The Conjuring

САЩ | 2013г | 112 минути | Трилър , Хорър | Официален сайт
- 7.5/10

За филма

В разпространение от: 15.07.2013
Премиера в България: 20.09.2013
Производител: New Line Cinema
Разпространител: Александра Филмс

Патрик Уилсън, Вера Фармига и Лили Тейлър изпълняват главните роли във вдъхновения от истински събития свръхестествен трилър.

Действието е ситуирано в щата Роуд Айлънд, а сюжетът проследява двойката Едуард (Патрик Уилсън) и Лорейн (Вера Фармига) Уорън, които са едни от най-известните и уважавани изследователи на паранормалните явления в Съединените щати. Най-новата им задача ги изпраща в отдалечена фермерска къща, в която живее 7-членното семейство на Каролин (Лили Тейлър) и Роджър (Рон Ливингстън) Перон.

Каролин е убедена, че къщата е обладана от призрачни същества и твърденията й се превръщат в идеалната възможност за Едуард и Лорейн да изпробват всичките си техники и знания за връзка с отвъдното. Но скоро става ясно, че демоничните сили са много по-могъщи от очакваното.

Необяснимите явления във и около къщата на семейство Перон стават все по-реални и опасни, а Едуард и Лорейн започват да се борят не само за спасението на семейството, но и за своя собствен живот.

Свързани новини

Втората част на хоръра „Заклинанието” с премиера през 2016 г. Софи Куксън в трилъра „Разпъването” Правят предистория на "Заклинанието 2" Предисторията на "Заклинанието 2" си има премиерна дата Втори трейлър и плакат на „Анабел 2: Сътворение“ Ще има трета част на „Заклинанието" Какво ще видим в римейка на “Полтъргайст” Брус Уилис ще помага в избора на актьор за "Умирaй трудно 6" Дуото Уилсън-Фармига ще влезе отново в ролите си от „Заклинанието“ New Line съживява "Последен изход" със сценаристите на "Убийствен пъзел" Warner Bros. правят продължение и спин-оф на "Аквамен" „Анабел 3“ с официално заглавие Първи кадър от „Анабел 3“ „Заклинанието 3“ с премиера през 2020 г. „Дисни“ обмислят „Умирай трудно 6“ „Заклинанието 3“ ще е много по-голям като мащаби от предишните два филма Джеймс Уан се завръща към корените си

Кастинг

Режисьор: Джеймс Уан
В ролите: Лили Тейлър, Рон Ливингстън, Макензи Фой, Джоуи Кинг, Патрик Уилсън, Вера Фармига, Хейли Макфарланд
Сценаристи: Чад Хейз, Кари Хейз
Продуцент: Роб Кауън
Музика: Джоузеф Бишара
Оператор: Джон Лионети
Copyright © 2024 Dir.bg.