Коварен капан: част 2

Insidious: Chapter 2

САЩ | 2013г | 106 минути | Трилър , Хорър | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 13.09.2013
Премиера в България: 29.11.2013
Премиера на DVD: 28.08.2017
Производител: Alliance Films
Разпространител: Александра филмс

Свръхестественият трилър на Джеймс Уан е продължение на изненадващия хит от 2010-та година “Insidious” (”Коварен”). Патрик Уилсън и Роуз Бърн е завръщат отново в ролите на съпрузите Джош и Реней Ламбърт, които се опитват да разкрият тайната на своята необяснима връзка с отвъдния свят.

След събитията от първия филм, семейството - Джош, Реней и децата - се мести временно при бабата на Джош с убеждението, че това ще сложи край на злокобните срещи с призрачните същества. Но още в самото начало става ясно, че дори и далеч от своя дом, те са в опасност!

В къщата Реней попада многократно на винаги усмихваща се жена в бяла рокля, мистериозни гласове и шепоти започват да се носят из коридорите, а състоянието на Джош се влошава с всеки изминал ден. Скоро на всички става ясно, че Джош е обладан от злонамерено призрачно същество и единственият начин за неговото спасение е цялото семейство да се обедини и изправи срещу зловещите свръхестествени сили, които се намират в къщата.

Кастинг

Режисьор: Джеймс Уан
В ролите: Лий Уанел, Лин Шей, Барбара Хърши, Тай Симпкинс, Патрик Уилсън, Роуз Бърни, Джослин Донахю, Даниел Бизути, Майкъл Бийч
Сценарист: Лий Уанел
Продуцент: Джейсън Блъм
Музика: Джоузеф Бишара
Оператор: Джон Лионети
Copyright © 2024 Dir.bg.