Краят на света

The World´s End

Великобритания, САЩ, Япония | 2013г | 109 минути | Екшън , Комедия , Фантастика | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 18.07.2013
Премиера на DVD: 03.02.2014
Производител: Universal Pictures
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

История за петима приятели, които 20 години след провалил се опит за нощен алкохолен маратон в няколко различни кръчми и заведения се събират отново, за да довършат започнатото.

Те са организирани от 40-годишния Гари Кинг (Саймън Пег), който все още изживява своите тийнейджърски години. Целта на групата приятели е да се завърнат отново в родния си град и - след като посетят няколко местни заведения - да сложат край на веселбата в известната кръчма “Краят на света“.

Когато пристигат на мястото те са уверени, че този път всичко ще протече по план и мечтаната вечер ще се превърне в реалност. Докато обсъждат миналото и настоящето, Гари и приятелите му с изненада откриват, че жителите на любимия им град са всъщност извънземни роботи, които елиминират всекиго, който застраши плановете им...

Опитът на групата мъже да се доберат до “Краят на света“ бързо се превръща в най-малкия им проблем. Сега от действията им зависи не само техният живот, но и животът на всички хора в района.

Кастинг

Режисьор: Едгар Райт
В ролите: Пиърс Броснан, Розамунд Пайк, Саймън Пег, Саманта Уайт, Пади Консидайн, Ник Фрост, Дейвид Брадли, Еди Марсан, Мартин Фрийман
Сценаристи: Саймън Пег, Едгар Райт
Продуценти: Тим Бевън, Ерик Фелнър
Музика: Стивън Прайс
Оператор: Бил Поуп
Copyright © 2024 Dir.bg.