Живи легенди

Living Legends

- 10/10

За филма

В разпространение от: 14.02.2014
Премиера в България: 14.02.2014
Премиера на DVD: 13.11.2014
Производител: Euro Dialogue Productions
Разпространител: bTV Studios
Разпространител DVD: bTV Studios
Награди и номинации: Награда на публиката на кинофестивала "Златна роза", Варна 2014
4 награди от кинофестивала в Монако 2014 (монтаж - Александър Етимов, оператор - Григор Кумитски, поддържащ актьор - Микеле Плачидо, актьорски ансамбъл)

Павел е тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Той решава да се върне в родния си град, за да ги открие.

Пристигайки там установява, че те отдавна са поели в различни посоки, прекъснали са връзката помежду си и за най-голямо негово учудване са направили редица компромиси със себе си.

С детския си начин на мислене Павел решава да ги върне към тийнейджърските им години, като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

Кастинг

Режисьор: Ники Илиев
В ролите: Ники Илиев, Орлин Павлов, Анна-Мария Гюзелева, Калоян Митев, Саня Борисова-Илиева, Микеле Плачидо, Стефан Щерев, Яна Маринова, Георги Кадурин, Любомир Ковачев, Димо Алексиев, Юлиян Ковалевски
Сценаристи: Ники Илиев, Николай Василевски, Саня Борисова-Илиева
Продуценти: Ники Илиев, Бойко Илиев, Ян Янев
Музика: Борислав Бояджиев – DJ Борче
Оператор: Григор Кумитски
Copyright © 2024 Dir.bg.