Саботаж

Sabotage

САЩ | 2014г | 109 минути | Драма , Екшън , Криминален | Официален сайт
- 0/10

За филма

В разпространение от: 28.03.2014
Премиера в България: 11.04.2014
Производител: Open Road Films, QED International, Crave Films
Разпространител: bTV Studios

В центъра на сюжета на “Саботаж” е елитен отряд от Агенцията за борба с наркотиците (DEA), който работи върху най-сложните случаи и се изправя срещу най-опасните наркотрафиканти. Специализирайки се в светкавични акции, агентите от DEA (сред които е и героя на Шварценегер - Джон “Брийчър” Уортън) откриват склад с пари и наркотици в една от тайните квартири на известен наркокартел.

На пръв поглед изглежда, че това е поредната рутинна операция за залавяне на стока преди тя да стигне до улиците, но всъщност се оказва че става дума за планиран обир на пари в брой в който са замесени всички членове на екипа. След като успяват да скрият милиони долари без да бъдат заподозрени от началниците си те смятат. че са се измъкнали и тайната им не е била разкрита. Но всичко се променя когато членовете на отряда започват да умират един по един и никой не знае кой точно стои зад покушенията.

Кастинг

Режисьор: Дейвид Ейър
В ролите: Малин Акерман, Сам Уърдингтън, Джо Манганело, Арнолд Шварценегер, Терънс Хауърд, Оливия Уилямс, Харолд Перино, Джош Холоуей
Сценаристи: Дейвид Ейър, Скип Уудс
Продуценти: Дейвид Ейър, Бил Блок
Музика: Дейвид Сарди
Оператор: Брус Макклийри
Copyright © 2024 Dir.bg.