Виолета: Концертът

Violetta

Аржентина | 2013г | 100 минути | Музикален , Концерт | Официален сайт
- 10/10

За филма

Премиера в България: 09.05.2014
Разпространител: Форум Филм България

Музикалният филм проследява концерта на Виолета (Мартина Щосел) в Милано, който е част от европейското турне на сериала на Disney Latin America през декември 2013 г., и ни запознава с колегите й от популярната музикална академия Studio 21 в Буенос Айрес, с приятелите и семейството й.

Виолета е жизнерадостно момиче, макар често да е самотна и възпитавана строго от твърде грижовния си баща. Тя има удивителен глас, наследен от майка й, остър ум и влечение към книгите, получени с любов от баща й. Виолета е спонтанна и искрена, а това, което най-силно желае, е да открие мястото си в света.

Тъй като майка й загива при един от своите концерти, когато Виолета е съвсем малка, баща й е твърдо против тя да има какъвто и да е досег с музиката. Въпреки това, тя се записва да учи в престижната музикална академия Studio 21. Там Виолета открива съвсем нова вселена от преживявания, които й помагат да намери съдбата си и да научи историята на своето семейство.

Първоначално нейните съученици в академията я възприемат като срамежлива и леко изперкала, но в последствие откриват очарованието на истинската й личност.

Кастинг

С участието на: Алба Рико Наварро, Тоти Гарние, Мерседес Ламбре, Жорж Бланко, Мартина Щосел
Copyright © 2024 Dir.bg.