Зората на планетата на маймуните

Dawn of the Planet of the Apes

САЩ | 2014г | 131 минути | 3D , 4DX , Драма , Екшън , Трилър , Фантастика | Официален сайт
- 7.5/10

За филма

В разпространение от: 11.07.2014
Премиера в България: 11.07.2014
Премиера на DVD: 24.11.2014
Производител: Fox Searchlight Pictures
Разпространител: Александра филмс
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Гари Олдман, Анди Съркис, Джейсън Кларк и Кери Ръсел са звездите в това вълнуващо ново продължение на Планетата на маймуните.

През 2026 г. човечеството е на ръба на унищожението, поразено от смъртоносен вирус. Когато група от оцелели отчаяно се опитват да открият нов източник на енергия в горите до Сан Франсиско, те се натъкват на общност от напреднали в еволюцията интелигентни маймуни, предвождани от Цезар (Анди Съркис).

Двата вида сключват крехко споразумение за мир, но разногласията се задълбочават и всяка от страните няма да се спре пред нищо, за да надделее.

Свързани новини

Задава се нов филм от франчайза “Планетата на маймуните” Появи се трейлърът и постерът на "Терминатор: Генисис" 10 заглавия се борят за номинация за “Оскар” при визуалните ефекти 20th Century Fox надмина 3-годишния бокс офис рекорд на Paramount Обявиха номинациите за Оскар 2015 Излезе тийзър трейлърът на новата Фантастична четворка Стартираха снимките на римейка на историческия епос “Бен-хур” "Войната на планетата на маймуните" е официалното заглавие на следващия филм от франчайза "Планетата на маймуните" Брайън Сингър: „Х-Мeн: Апокалипсис” ще покаже истинското начало на мутантите Уди Харелсън ше участва във „Войната на планетата на маймуните” Стив Зан се присъедини към актьорския състав на „Войната за планетата на маймуните” Тоби Кебел в „Конг: Островът на черепа” Дисни: игрален "Мулан" след две години Изтекоха правата върху "Зеленият стършел", Paramount ще прави нов Официално: Мат Рийвс ще режисира новия "Батман" „Дисни“ с продължение на „Планетата на маймуните“ Анди Съркис: тоналността в новия "Батман" е още по-мрачна

Кастинг

Режисьор: Мат Рийвс
В ролите: Джуди Гриър, Гари Олдман, Кери Ръсел, Кърк Асеведо, Коуди Смит-Макфий, Джейсън Кларк, Анди Съркис, Кевин Ранкин, Тоби Кебъл
Сценаристи: Рик Джафа, Аманда Силвър
Продуценти: Питър Чърнин, Дилан Кларк
Музика: Майкъл Джакино
По книгата на: Пиер Бул
Оператор: Майкъл Сересин
Copyright © 2024 Dir.bg.