Както горе, така и долу

As Above, So Below

САЩ | 2014г | 93 минути | Трилър , Хорър | Официален сайт
- 7.6/10

За филма

В разпространение от: 19.08.2014
Премиера в България: 12.09.2014
Премиера на DVD: 19.01.2015
Производител: Universal Pictures
Разпространител: Форум Филм България
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

Едно приключение в света на лудостта и ужаса - филмът се промъква дълбоко в човешката психика, за да разкрие най-личните и дълбоко пазени демони, които преследват всекиго от нас.

Френската столица е сред най-известните туристически дестинации по много причини: тя е бастион на любовта, рай за ценителите на изкуството и задължителна спирка за познавачите на добрата кухня.
Но Париж е пълен и със зловещи катакомби, превърнати в гробници преди векове. Заровени на 110 метра под улиците на романтичния град, те предизвикват интереса на археолози и историци.
Изградени през 1785 г. като най-големия масов гроб в света, 300 километра виещи се парижки катакомби са се превърнали във вечен дом на 6 милиона души.

Когато група изследователи се осмеляват да разучат подземния лабиринт от кости, те разкриват тайната на това, какво всъщност е трябвало да има в този град на мъртвите.

Кастинг

Режисьор: Джон Ерик Доудъл
В ролите: Пардита Уийкс, Бен Фелдман, Едуин Ходж, Франсоа Сивил, Марион Ламбер, Козми Кастро, Хамид Джавадан, Тео Чолби, Еми Леви, Роджер Ван Хоол
Сценаристи: Джон Ерик Доудъл, Дрю Доудъл
Продуцент: Дрю Доудъл
Оператор: Лео Хенстен
Copyright © 2024 Dir.bg.