Снайперисти 2

Jarhead 2: Field of Fire

САЩ | 2014г | 103 минути | Военен , Драма , Екшън | Официален сайт
- 8.7/10

За филма

В разпространение от: 08.08.2014
Премиера на DVD: 08.09.2014
Производител: Universal Pictures
Разпространител: А Плюс Филмс
Разпространител DVD: А Плюс Филмс

В продължението на "Снайперисти" (2005 г.), ефрейтор Крис Меримет (в ролята Джош Кели) - преживял ужасите на войната и с разбити илюзии - е поставен начело на група, чиято цел е да достави провизии на отдалечен патрул, намиращ се на границата на контролираната от талибани територия.

Докато преминава през враждебната провинция Хелманд, конвоят е спрян от морски пехотинци и получава нова задача от международно значение: те трябва да помогнат на избягала от страната афганистанска лидерка на съпротивата срещу талибаните.

Без танкове и въздушна подкрепа, Меримет и неговата група ще трябва да проявят чудеса от смелост, за да преминат през разкъсваната от война територия и да осигурят сигурността на жената.

Филмът е сниман в България, в главната роля (на полицай) е Асен Асенов, участват още българските актьори Александър Кръстев (като морски пехотинец), Боян Левчев (санитар), Ралица Паскалева и Велислав Павлов, оператор е Александър Крумов.

Кастинг

Режисьор: Дон Майкъл Пол
В ролите: Асен Асенов, Даниел Кьотцер, Амр Ел-Баюми, Джеси Гарсия, Коул Хаузър, Александър Кръстев, Стивън Ланг, Боян Левчев, Ралица Паскалева, Велислав Павлов, Даниел Сейври, Джош Кели
Сценаристи: Бъркли Андерсън, Елис Блек
Продуцент: Джефри Бийч
Музика: Фредерик Вийдман
Оператор: Александър Крумов
Copyright © 2024 Dir.bg.