Най-доброто в мен

The Best of Me

САЩ | 2014г | 146 минути | Драма , Романтичен | Официален сайт
- 7/10

За филма

В разпространение от: 15.10.2014
Премиера в България: 17.10.2014
Производител: Relativity Media
Разпространител: Форум Филм България

Филм за изпепеляващата любов между Доусън (Джеймс Марсдън / Лук Брейси) и Аманда (Мишел Монахън / Лиана Либерато) - двама тийнейджъри, които живеят в абсолютно различни светове.

В далечната 1984 г. те се запознават в училище и привличането се оказва по-силно от всички сили, които са против тях... До момента, в който богатото семейство на Аманда се намесва.
20 години по-късно, двамата се връщат в родния си град. И двамата са поели по своя път, но животът им не се е стекъл, както са очаквали. Нито единият от тях не може да се похвали с пълно щастие. Едно нещо обаче не се е променило – любовта помежду им.

Съдбата им предоставя втори шанс да се изправят срещу силите, които са ги разделили десетилетия по-рано. Колко е силна любовта между Аманда и Доусън, след като веднъж вече не е оцеляла? Ще намерят ли сили да се изправят срещу всичко и всички?

Кастинг

Режисьор: Майкъл Хофман
В ролите: Мишел Монахън, Джеймс Марсдън, Лиана Либерато, Лук Брейси, Каролайн Гудол, Джералд Макрейни, Себасчън Арселъс, Джон Тени, Иън Нелсън, Джон Артър, Скайлър Фиск
Сценаристи: Майкъл Хофман, Дж. Милс Гудлоу
Продуценти: Никълъс Спаркс, Джъстин Бърнс
Музика: Арън Зигман
По книгата на: Никълъс Спаркс
Оператор: Оливър Стейпълтън
Copyright © 2024 Dir.bg.