Джезабел

Jessabelle

САЩ | 2014г | 90 минути | Трилър , Хорър | Официален сайт
- 6.8/10

За филма

В разпространение от: 06.11.2014
Премиера в България: 07.11.2014
Производител: Lionsgate
Разпространител: Форум Филм България

Режисьорът на “Убийствен пъзел VI” (2009 г.) представя нов напрегнат хорър трилър, в който главните роли се поверени на Сара Снук, Марк Уебър и Джоел Картър.

В центъра на сюжета е обикновената Джезабел, която се опитва да подреди живота си, след като годеникът й загива при тежък инцидент, а самата тя е останала инвалид.

Решена да започне отначало, а и нямайки друг избор, младата жена се прибира обратно в къщата на баща си - за да се грижи той за нея - в енория Фелисиана, Луизиана /Фелисиана означава "Земя на щастието", исп./. Това обаче не е същото място, в което е отраснала... Майка й е починала при раждането, а момичето се е отчуждило от живия си родител преди години. Някогашният уютен дом е полуразрушен, но за Джезабел това е единственото място, където тя може да подреди мислите си.

В отдалечената къща обаче Джезабел бързо разбира, че не е сама. Тя открива отдавна оставен странен подарък от майка си, който ще преобърне представите й за нея. В къщата живее и зла сила, мистериозно свръхестествено същество, което е свързано с покойната майка и което е твърдо решено на всяка цена да унищожи младата жена - а и всекиго, който се настани в къщата...

Кастинг

Режисьор: Кевин Грутърт
В ролите: Сара Снук, Марк Уебър, Джоел Картър, Дейвид Андрюз, Амбър Стивънс, Ана де ла Регера, Лариса Олейник, Крис Елис
Сценарист: Робърт Бен Гарант
Продуцент: Джейсън Блъм
Музика: Антон Санко, Антон Санко
Оператор: Майкъл Фимонари
Copyright © 2024 Dir.bg.