Приземяване: Добре дошли в Източна Европа

Redirected

Литва, Великобритания | 2014г | 100 минути | Екшън , Комедия | Официален сайт
- 7.3/10

За филма

В разпространение от: 10.01.2014
Премиера в България: 14.11.2014
Производител: Wellington Films
Разпространител: Про Филмс

Екшън комедия в стил „Последния ергенски запой среща Гай Ричи", но този път действието се развива в Източна Европа. Четиримата приятеля - Джон, Бен, Тим и Майкъл - имат железен план. Да спрат с обикновения живот и да спечелят бързо много пари. Как? Като оберат нелегално казино на мафията в Лондон. Планът им е железен. И се получава. Почти...

След като успяват да отмъкнат над един милион лири от гангстерите, нашите приятели се качват на самолета за Малайзия – място на евтин алкохол, златни плажове и безкраен секс. Но късметът им стига дотук, защото изригването на вулкан в Исландия налага приземяването на всички самолети по най-бързия възможен начин. А за нашите герои това са оказва Източна Европа и по-конкретно Литва.

И тук започва веселбата. Или по-точно, техният кошмар.
Защото пребиваването на четирима британци в държава от Източна Европа може да се окаже не само въпрос на веселба, но и на оцеляване. А пристигналата от Лондон ударна група на английската мафия ще направи нещата наистина „прекрасни”.

Четиримата трябва да се борят с местни наркодилъри, да се пазят от крадливи проститутки, да внимават за двулични попове, да оцелеят по време на селска сватба и между другото никога да не забравят, че английските им преследвачи са само на една крачка след тях.

Кастинг

Режисьор: Емилис Веливис
В ролите: Вини Джоунс, Скот Уилямс, Джил Дарнел, Оливър Джаксън, Антъни Стракън, Андриус Жураускас, Витаутас Шапранаускас, Артур Смолянинов, Вита Сяусюнайте, Моника Вайчулите, Даниел-Джон Уилямс
Сценаристи: Емилис Веливис, Йонас Банис
Продуценти: Дайва Йовайсиене, Аста Люкайтите
Музика: Паулюс Килбаускас, Домас Струпинскас
Оператор: Феликсас Абрукаускас
Copyright © 2024 Dir.bg.