Уинкс: Мистерия от дълбините

Winx Club: Il mistero degli abissi

Италия | 2014г | 85 минути | 3D , Анимация , Детски | Официален сайт
- 7.4/10

За филма

В разпространение от: 04.09.2014
Премиера в България: 26.12.2014
Производител: Rainbow Releasing
Разпространител: Про Филмс

"Winx Club: The Mystery of the Abyss":

Уинкс се бори с ужасна мистерия, която ще накара сърцето ви да бие по-бързо!

Големите му врагове - вещиците Трикс - се обединяват със злата нимфа Политея и, за да разбият феите веднъж завинаги и да станат непобедими, им трябва съвсем малко: една Перла, скрита в Дълбините на безкрайния океан.

Колкото малка, толкова и могъща, Перлата на Дълбините дава огромна сили на тези, които я притежават. Отборът на Тъмната Магия - Трикс, Политея и Тритан не са зле като група. Но никой от тях не разбира истинската сила на Уинкс, силата на Любовта: Блум е решена да спечели магическата Перла преди враговете и да спаси принц Небе, пленен от Трикс и затворен в океана.

Уинкс нямат време за губене - как да спрат плановете на враговете си, преди да е станало късно? Отговорът не е прост, защото освен това Политея се готви да завземе цялата власт, като предаде съюзниците си и замърси океана, за да придобие още сила и мощ.

Пригответе се - започва най-опасната мисия на Уинкс!

Кастинг

Режисьор: Иджинио Страфи
Сценаристи: Иджинио Страфи, Джовани Маси
Продуцент: Джоан Лий
Озвучен на български от: Василка Сугарева, Надежда Панайотова, Петя Абаджиева, Николина Петрова, Светлана Смолева, Иван Велчев, Даринка Митова, Виктор Танев, Анна-Мария Томова, Златина Тасева, Вилма Карталска, Ася Рачева, Мария Бояджиева, Елена Грозданова
Copyright © 2024 Dir.bg.