Смъртоносен порок

Vice

САЩ | 2015г | 96 минути | Екшън , Фантастика | Официален сайт
- 5/10

За филма

В разпространение от: 01.01.2015
Премиера в България: 23.01.2015
Производител: Lionsgate
Разпространител: Silver Screen/Kino Nova/BS Films

Фантастичен екшън за близкото бъдеще.

Джулиън Майкълс (Брус Уилис) е архитектът и създателят на съвършения курорт, където всичко е позволено срещу правилната цена. Клиентите му могат да изживеят и най-дивите си фантазии в среда от изкуствени създания, които изглеждат и се държат като хора, но най-вече си мислят, че са хора.
Когато на едно от тях - Кели (Амбър Чилдърс) - се налага преинсталиране на паметта след една особено жестока нощ с един от клиентите, проблем в софтуера й позволява да си спомни коя е и откъде идва.. и тя бяга от затворения комплекс.

Рой Тедески (Томас Джейн) – грубовато, сурово ченге, което счита курорта за основен проблем на града и го държи под око – разбира, че един андроид кръстосва свободно по улиците и се впуска в надпревара с времето и безпощадните наемници на Майкълс, за да го намери и да сложи край на насилията и престъпленията, които се случват във и вън от курорта.

Американската премиера на филма (на 16.01.2015 г.) е едновременно по кината и в платформата "iTunes".

Кастинг

Режисьор: Брайън А. Милър
В ролите: Томас Джейн, Амбър Чилдърс, Браян Грийнбърг, Брус Уилис, Джонейтън Шек, Шарлот Кърк, Брет Гранстаф, Раян О'Нан, Дейвид Гордън, Колин Егълсфийлд
Сценаристи: Андре Фабрицио, Джереми Пасмор
Продуцент: Рандал Емет
Музика: Hybrid (Майкъл Труман, Шарлот Джеймс, Крис Хийлингс)
Оператор: Ярон Леви
Copyright © 2024 Dir.bg.