Сестрите вампирки 2: Прилепи в стомаха

Die Vampirschwestern 2 - Fledermäuse im Bauch

Германия | 2014г | 94 минути | Комедия , Приключенски , Юношески | Официален сайт
- 8.3/10

За филма

В разпространение от: 16.10.2014
Премиера в България: 22.01.2016
Производител: Deutsche Columbia Pictures, DOR Film-West, ARRI Media Worldsales
Разпространител: Про Филмс

"Vampire Sisters 2: Bats in the Belly":

По едноименната книга ("Die Vampirschwestern 02. Ein bissfestes Abenteuer", 2008 г.) на германската детска писателка Франциска Гем.

"Сестрите на вампира" се завръщат със следващото си приключение. Лятната ваканция най-сетне е започнала и Дакария (Лаура Роге) и Силвания (Марта Мартин) искат да отидат на палатки с приятелите си - Хелене, Якоб и Лудо.

Когато Дака (Дакария) научава, че вампирската рок банда "Криптън Кракс" идва на турне в Германия, тя направо не може да повярва на късмета си: голям фен е на красавеца и водещ вокал Мурдо (Тим Шулц). Въпреки че родителите й са забранили, тя отива на концерта и се надява да се сближи с него. И наистина, той я забелязва, изкарва я на сцената и нещо се получава между тях.

Докато Силвания планира палатковата ваканция с приятелите им, Дака тайно се измъква от дома си, за да придружава Мурдо на турнето. Тя дори не подозира в какво се забърква: Ксантор (Георг Фридрих), мениджър на Мурдо, е стар съперник на баща й и замисля коварен план, за да му отмъсти.

Сега Силвания, със задружните усилия на приятелите, трябва да измъкне Дака от силите на мрака. Помага им магьосникът Али бин Шик (Ричи Мюлер), а подозрителният и непохватен съсед Дирк ван Комбаст (Михаел Кеслер), самопровъзгласил се като ловец на вампири, внася допълнително объркване... Когато той успява и да се контузи, намесата на хубавата и мистериозна медицинска сестра Урсула (Диана Амфт) е повече от навременна.

Кастинг

Режисьор: Волфганг Гроос
В ролите: Лаура Роге, Диана Амфт, Джейми Бик, Стипе Ерцег, Георг Фридрих, Йонас Холденридер, Михаел Кеслер, Марта Мартин, Ричи Мюлер, Йеремиас Майер, Тим Шулц
Сценарист: Урсула Грубер
Продуценти: Якоб Клаусен, Ули Пуц
Музика: Хелмут Церлет
По книгата на: Франциска Гем
Оператор: Армин Голисано
Copyright © 2024 Dir.bg.