Капитан Саблезъб и съкровището на Лама Рама

Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama

Норвегия, Великобритания | 2014г | 90 минути | Екшън , Комедия , Приключенски , Семеен | Официален сайт
- 5.8/10

За филма

В разпространение от: 26.09.2014
Премиера в България: 20.11.2015
Производител: Storm Films, Polyband
Разпространител: Про Филмс

"Captain Sabertooth and the Treasure of Lama Rama":

Сиракът Пинки следва Капитана във вълнуващото и опасно пътешествие през големи океани до кралството Лама Рама. Те издирват съкровище, ключ към което е... бащата на Пинки!

Първи филм от вълнуваща семейна поредица - планират се три филма в рамките на следващите пет години с участието на най-известни норвежки актьори. Историите за жестоки пирати, търсещи огромни съкровища, са пленявали аудиторията от векове и още са актуални. Капитан Съблезъб е скандинавският вариант на пират, популярен в региона от четвърт век насам. Концепцията му се прицелва в по-младата публика, използвайки много хумор и разбойнически екшън. На него има посветени увеселителен парк, ежегодни театрални продукции, телевизионни сериали, видео игри, книги и широка гама търговски артикули. Капитан Съблезъб е може би най-успешният мултиплатформен скандинавски детски герой.

„Капитан Съблезъб и съкровището на Лама Рама” е тазгодишният местен фокус на Дисни. Силният сюжет, чудесните сцени, хумор и екшън го превръщат в страхотен филм за цялото семейство.

Зрителите ще се качат на борда на пиратския кораб „Мрачната дама” и ще се присъединят към младежите Пинки (Виняр Петерсен) и приятелката му Рейвън (Софие Бьерке) на приключенско пътешествие по пиратските пътеки на порт Абра до легендарното и екзотично кралство Лама Рама. Заедно с прочутия капитан Съблезъб – "Краля на Седемте морета" (Кире Хауген Сиднес), те ще се борят с огромните вълни и ще вървят през гъсти джунгли в търсене на митичното съкровище на крал Руфъс (Андерш Босмо Кристиансен).

Но Пинки не мисли само за съкровището. В тази вълнуваща история ще вървим по стъпките на младо момче в неуморното му търсене на отдавна изчезналия му баща наред с търсенето на собственото му място в живота. Пътешествието се превръща в приключение, включващо забавен крал, епичен меч и огромни злодеи.

Кастинг

Режисьори: Йон Андершен, Лиса Марие Гамлем
В ролите: Софие Бьерке, Кире Хауген Сиднес, Виняр Петерсен, Тува Новотни, Йон Ейгарден, Андерш Босмо Кристиансен, Фритьоф Сохайм, Пиа Шелта, Од Магнус Вилямсон, Гаир Колден, Нилс Колстад
Сценарист: Ларш Гюдместад
Продуценти: Ларш Хелебюст, Фредерик Хауърд, Гюдни Хумелвол
Музика: Патрик Андрен, Йохан Сьодерквист
Оператор: Йон Андершен
Copyright © 2024 Dir.bg.