Снежната кралица 2

Снежная королева 2: Перезаморозка

- 9.8/10

За филма

В разпространение от: 12.12.2014
Премиера в България: 04.12.2015
Производител: Wizart Animation
Разпространител: Про Филмс

"The Snow Queen 2":

След победата над Снежната кралица, тролът Орм се прибира у дома, където го очаква съдбата на прост копач на въглища. Той обаче не приема тази перспектива - мечтае да се ожени за принцеса и да стане крал на троловете! ОЖрм започва да украсява своите подвизи и да се хвали, че едва ли не сам е победил кралицата - с което изневерява на приятелите си...

Тщеславният трол отдавна мечтае за лаврите на герой - и най-накрая получава този шанс: светът отново е в опасност. Чрез Северния вятър, Снежната кралица може да донесе на Земята вечна зима, а освен това похищава Марибел. Ръката на принцесата и кралството на троловете ще бъдат за този, който я измъкне от плена на снега.

Орм отново е готов да посрещне опасността очи в очи. Той веднъж е побеждавал зимата с помощта на приятелите си, но този път иска да действа сам. Облича доспехи от тигани, следва го отряд от страхливи тролове, а пред него е опасният път към замъка на Снежната кралица.

За щастие, приятелите не таят обида: храбрата Герда, стеснителният Кай, безразсъдната Алфида и веселата Лута няма да изоставят Орм в беда! А това означава, че всички тях ги очакват невероятни приключения.

Кастинг

Режисьор: Алексей Цицилин
Сценаристи: Алексей Цицилин, Алексей Замислов, Владимир Николаев
Продуценти: Тимур Бекмамбетов, Юрий Москвин
Музика: Марк Уилот
Озвучен от: Иван Охлобистин, Нюша Шурочкина, Анна Хилкевич, Александр Уман, Игор Бортник, Алексей Лихницкий, Роман Юнусов, Александр Гудков, Михаил Тихонов, Диомид Виноградов
Copyright © 2024 Dir.bg.