Ултра напушен агент

American Ultra

САЩ | 2015г | 96 минути | Екшън , Комедия | Официален сайт
- 10/10

За филма

В разпространение от: 21.08.2015
Премиера в България: 21.08.2015
Производител: PalmStar Media, Lionsgate
Разпространител: Форум Филм България

Напушеняк, който е всъщност правителствен агент, се оказва проблем и е нарочен за терминиране. Но той е твърде добре обучен и много напушен...

Майк Хауъл (Джеси Айзенбърг) е набелязан за убиване от службите... Той самият обаче дори не подозира за себе си, колко е добър именно в убиването!

Героят на Джеси Айзенбърг -Майк - е обикновено момче от малък американски град. Животът му не се различава по нищо от този на милиони американци на неговата възраст: той работи в местния хранителен магазин, има приятелка, която много обича, и... пуши почти промишлено количество трева. В ролята на неговата приятелка Фийби ще видим Кристен Стюарт.

Всичко е на път да се промени, когато мистериозна жена посещава младежа на работното му място. Тя изрича неразбираема за него кодова дума и изчезва. Оттогава започват да се случват странни неща – непознати се опитват да убият героя на Айзенбърг, героинята на Стюарт е отвлечена, а изведнъж се оказва, че момчето има завидни бойни умения... Всъщност Майк е спящ агент на ЦРУ – един от най-дорбе обучените им такива.

Количеството трева, което Майк и Фийби употребяват, неочакваните му бойни способности и отвличането на момичето са гаранция за една комедия, която ще ни разплаче от смях.

Кастинг

Режисьор: Нима Нуризаде
В ролите: Джон Легуизамо, Джеси Айзенбърг, Кристен Стюарт, Уолтън Гогинс, Тофър Грейс, Кони Бритън, Бил Пулман, Тони Хейл, Майкъл Пападжон, Лавел Крофърд
Сценарист: Макс Ландис
Продуцент: Дейвид Алпърт
Музика: Марсело Зарвос
Оператор: Майкъл Бонвилън
Copyright © 2024 Dir.bg.