Звезди

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z О

Колин Фарел / Colin Farrell

Дата на раждане - 31.05.1976
Място на раждане - Кесълнок, Дъблин, Ирландия

Той не изпуска бутилката “Джак Даниълс”, пали цигара от цигара и дори не се опитва да крие пристрастеността си към случайните сексуални връзки. Дори Бен Афлек е впечатлен: "Бих искал да се преродя в Колин. Той се забавлява доста добре".
Това е Колин Фарел. Ирландски калпазанин, само на 26 и вече е една от най-горещите звезди на Холивуд. Кой друг толкова млад актьор само през нашия век се е снимал в повече от десет филма, в които си е партнирал с Кевин Спейси, Ал Пачино, Том Круз, Бен Афлек, Кейт Бланшет, Брус Уилис?

Стартът е във филма на Джоуел Шумахер "Земя на тигри", история за американски войници, подготвящи се за Виетнам в луизианска база през 1971. Колин получава наградата за най-добър актьор на обществото на бостънските кинокритици за ролята на Боз, тексаски “хулиган”, който помага на останалите момчета да се измъкнат от виетнамската касапница.
Фарел играе с Кевин Спейси в ирландския гангстерски филм на Тадиус O'Съливан Най-обикновен престъпник. Сам Спейси предлага младият актьор да участва във филма след като го гледа в театрална постановка в Лондон.

Но преди това Фарел учи актьорско майсторство в драматично училище в Дъблин и вече се е утвърдил като млада надежда в родината си чрез участието си в минисериала на BBC "Falling for a Dancer" и с участието си в режисьорския дебют на Тим Рот "The War Zone". След като световната критика го забелязва в "Земя на тигри", Фарел приема ролята на Джеси Джеймс в "Американски бандити" (2001).

В края на лятото предстои да го гледаме като Александър Велики в едноименния филм ("Александър", 2004) на Оливър Стоун с Антъни Хопкинс - и което изглежда много странно, Анджелина Джоли в ролята на негова майка!

Причините за този шеметен успех? Тройната, трудно устоима комбинация – чар, актьорски способности сексапил. Или както казва за него режисьорът на "Земя на тигри" и "Телефонна клопка": “Някои го имат, други го нямат”.

Колин Фарел няма да спре скоро да се забавлава.
•Ал Пачино за Колин Фарел във Фермата "Колин е просто върхът! Само като го видите, ще разберете".
•Колин се справи добре с американския акцент във Фермата, но работата с компютърната клавиатура се оказала твърде голямо предизвикателство за него. "Ужасен съм с компютрите. Цял месец се опитвах да работя с клавиатурата и нищо не се получи. Необходим ми е час и половина за да намеря една буква."

В личния си живот, Колин Фарел има връзка с английската актриса Амелия Уорнър около 2001 г., син от приятелката си, американо-канадския модел Ким Борденейв, роден през 2003 г., както и син от 2009 г. от полската актриса и певица Алиция Бахледа, с която се запознава по време на снимките на филма "Ондин" и с която се разделя година по-късно. Живее в Дъблин и в Лос Анджелис.

Филмография

Актьор: 13 живота Батман Баншите от Инишерин Voyagers Ava Джентълмените Дъмбо Вдовици Вътрешен град The Beguiled Убийството на свещен елен Фантастични животни и къде да ги намерим Омарът Утеха Госпожица Юлия Зимна приказка в Ню Йорк Кръв за кръв Спасяването на Мистър Банкс Седемте психопата Зов за завръщане Нощта на ужасите Шефове гадняри Булевард Лондон Незараснали рани Сделката на доктор Парнасъс Лудо сърце Ондин В Брюж Гордост и слава Питай прахта Маями Вайс Новият свят Александър Прекъсване Вероника Герен Daredevil-Дявол на доброто Фермата S.W.A.T.- Специален отряд Специален доклад Телефонна клопка Американски бандити Войната на Харт Земя на тигри

Новини

Раздадоха британските награди БАФТА 2023 Номинации за Оскар 2023 Нови "Тpансформърс" и "G.I. Joe", дата за "Джон Уик 4" Анди Съркис е поредното звездно попълнение в „Батман“ Колин Фарел фаворит за ролята на Пингвина Култов първи трейлър на „Джентълмените“ на Гай Ричи Колин Фарел продуцира детективски филм 11 премиери през май 2018 след 20 миналия месец Тим Бъртън ще работи с Колин Фарел Ще има 5 филма "Фантастични животни" Никол Кидман и Колин Фарел в нов трилър Джеф Бриджис и Тейлър Кич в състава на пожарникарски филм Топ 10 в руския боксофис "Младост" триумфира на Европейски филмови награди 2015 Брендън Глийсън и Колин Фарел отново заедно на екран Френският "Дийпан" със Златна палма в Кан 2015 Подготвя се нова филмова версия на телевизионния сериал “Маями Вайс” Най-популярните в социалните медии "Шефове гадняри 2" тръгна 3 пъти по-добре от оригинала Филмови награди на MTV 2012 - номинации Тери Гилиъм ни омагьосва със “Сделката на доктор Парнасъс“ Гилиъм поднови снимките на “Човекът, който уби Дон Кихот” Фарел във филм на Танович Гибсън с главна роля във филм на Терънс Малик Звездни приказки Колин Фарел атакуван в Тв Шоу Секс-видеото на Колин Фарел Фарел „освещава” хотелски стая Гърците разстроени от от холивудския Александър Колин Фарел възмущава противници на дрогата Анджелина Джоли и Колин Фарел са много, много близки Фарел си иска сина Необикновените навици на Фарел Фарел се забавлява със Спиърс в хотелска стая Джоли отрича връзка с Фарел Време за “Intermission” Колин Фарел е кошмар за Шон Пен
Copyright © 2024 Dir.bg.