Тетрадката” става сериал

15.08.2015 г.
”Тетрадката” става сериалРомантичната драма "Тетрадката" (2004 г.) ще бъде превърната в телевизионен сериал. Филмът беше един от първите в кариерата на холивудските звезди Раян Гослинг и Рейчъл МакАдамс и ще бъде адаптиран за малкия екран.

Ръководителят на тв мрежата CW Марк Педоуиц потвърди, че сериалът по романа (1996 г.) на Никълъс Спаркс вече е в процес на разработка. Главните роли обаче ще бъдат поверени на други актьори, чиито имена не се разкриват. "Тетрадката" е много добре приета и като книга, и като филм. Развълнуван съм и нямам търпение", каза Педоуиц.

Целувката на Гослинг и Макадамс в "Тетрадката" беше обявена за най-добра целувка на кинонаградите на MTV на 28 август 2005 г. в Маями, Флорида. За да докажат, че наистина е така, те тогава се целунаха страстно и на сцената.

Гослинг и Макадамс станаха двойка на снимачната площадка на романтичния филм. Връзката им продължи няколко години, преди Раян да започне да излиза с Ева Мендес през 2011 година. Преди това той бе във връзка със Сандра Бълок. Гослинг и Мендес имат дъщеричка Есмералда от септември миналата година.
Copyright © 2024 Dir.bg.