Патрик Демпси в нов филм за Бриджит Джоунс

10.09.2015 г.
Патрик Демпси в нов филм за Бриджит ДжоунсЕдно от най-популярните лица на Холивуд – Патрик Демпси, ще се присъедини към Рене Зелуегър и Колин Фърт в новия филм с оригинално заглавие "Bridget Jones's Baby" ("Бриджит Джоунс: Бебе на хоризонта") за пухкавата блондинка, позната ни от "Дневникът на Бриджит Джоунс" и "Бриджит Джоунс: На ръба на разума". Информацията е на Deadline.

Ролята на 49-годишната звездата от сериала „Анатомията на Грей”, два пъти номинирана за Златен глобус, все още е тайна, докато носителите на „Оскар” Зелуегър и Фърт се завръщат във вече познатите и обичани от публиката роли. Новият филм от поредицата отново ще бъде режисиран от Шарън Магуайър - и неочаквано намира героинята (Бриджит) в очакване на дете... Сценаристи са Хелън Филдинг и Дийвид Никълс ("Големите надежди"). Припомняме, че преди 11 години Фърт бе заявил, че историята за 30-годишната мома няма накъде повече да се развива: "Единствената интересна посока, за която се сещам, е ако третият филм ни я покаже в състояние на напреднала старческа немощ. Това би могло да се окаже забавно".

Лентата е базирана на статиите ("колонките") на английската белетристка и сценаристка Хелън Филдинг от 2006 г. в "Independent" и запълва празнините между втория филм (2004 г.) и последващата й книга, излязла през 2013 г. - „Бриджит Джоунс: Луда по онова момче” ("Bridget Jones: Mad About the Boy").

Продукцията на Working Title ще бъде съфинансирана от Universal Pictures, Miramax и StudioCanal. Продуценти на лентата ще са съпредседателите на "Working Title" Тим Бевън и Ерик Фелнър заедно с Дебра Хейуърд ("Клетниците").
Copyright © 2024 Dir.bg.