Лиъм и Крис Хемсуърт планират участие в общ филм

30.09.2015 г.
Лиъм и Крис Хемсуърт планират участие в общ филмЛиъм Хемсуърт планира да се снима във филм заедно с брат си Крис Хемсуърт.

Актьорът от „Игрите на глада” каза на пресконференция в рамките на фестивала в Цюрих: „Отдавна си говорим за това. Само очакваме звездите да се подредят в благоприятен ред. Не знам каква точно ще е историята, но си мисля, че ще имаме само една възможност да работим заедно. Ще ни отнеме доста време да заснемем филма, защото ще ние доста трудно да се държим сериозно на снимачната площадка”.

Той споделя също така, че последния път, когато другият му брат – Люк - го посетил на снимачната площадка, е бил най-трудният ден в кариерата му.

В Цюрих Лиъм Хемсуърт представи драмата „Шивачката” („The Dressmaker”) на австралийската режисьорка Джослин Мурхаус и допълни: „През последните шест години говоря с американски акцент във филмите, затова бях изненадан колко удобно се чувствам в тази роля, в която трябваше да говоря с родния си австралийски акцент. Героят ми ми напомняше и за баща ми и за дядо ми!”
Copyright © 2024 Dir.bg.