Финален трейлър на "Star Wars: Episode VII"

20.10.2015 г.
Финален трейлър на Днес дебютира може би най-очакваният финален трейлър за годината – този на "Междузвездни войни: Силата се пробужда". Трябва да се отбележи, че публикуването му бе практически едновременно в САЩ и в България (от дистрибутора "Форум Филм"), със субтитри на български език.

Вижте трейлъра.

Преди два дни бе представен и официалният афиш на филма.
Билетите за филма са вече в продажба на касите на големите киновериги, от вчера в 10 ч. в цялата страна, като първите прожекции бяха разпродадени за по-малко от 24 часа!
Само за 1 ден от предварително продадени билети, лентата събра над 2 милиарда щатски долара в световен мащаб – два пъти повече от сумата, събрана от цялата първа седмица прожекции на Епизод I през 1999 година.

Официалната премиера на Епизод VII на "Междузвездни войни" е на 14 декември в Лос Анджелис, а филмът ще се разпространява в България от 18 декември не само в субтитрирана версия, но и в специален дублиран вариант за най-малките фенове на вечната киносага.

За филма:
Lucasfilm и режисьорът-визионер Джей Джей Ейбръмс обединяват силите си, за да ни изпратят в една далечна галактика. Действието се развива 30 години след събитията от Епизод VI „Завръщането на Джедаите“, ще видим познатите култови образи на капитан Хан Соло (Харисън Форд), принцеса Лея (Кери Фишър) и Люк Скайуокър (Марк Хамил), Чубака (Питър Мейхю), C-3PO (Антъни Даниълс), R2-D2 (Кени Бейкър)...

Във филма участват още Адам Драйвър, Дейзи Ридли, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионг'о, Анди Съркис, Донъл Глийсън и Макс фон Сидов.

Катлийн Кенеди, Дж. Дж. Ейбръмс и Брайън Бърк са изпълнителни продуценти. Сценарият е дело на Джей Джей Ейбръмс, Лорънс Каздън и Майкъл Арнд по образите, създадени от Джордж Лукас.

От Walt Disney / Lucasfilm са успели да привлекат всички живи актьори от оригиналната трилогия да влязат отново в своите образи, а освен това не се използват компютърни, а практически визуални ефекти – точно както е правил и Джордж Лукас при заснемането на класическите ленти.
Copyright © 2024 Dir.bg.