Джуди Гриър дебютира като режисьор с филма „Случка с гигантски размери”

12.11.2015 г.
Джуди Гриър дебютира като режисьор с филма „Случка с гигантски размери”Месеци, след като навърши 40, дългогодишната поддържаща актриса Джуди Гриър ще дебютира като режисьор на филма „Случка с гигантски размери” („A Happening of Monumental Proportions”).

Проектът е драмедия и в него вече са потвърдили участие Алисън Джани (също типична поддържаща актриса, но и с 5 номинации за Златен Глобус, носител на 6 награди "Еми и 3 номинации) и рапърът-актьор с артистично име Комън - Лони Рашид Лин мл.

Автор на сценария също е дебютант – това е актьорът Гари Лънди („Donnie Darko” 2001), като текстът е разработен на полуфинала на стипендиантския конкурс "Nicholl Fellowship" и на финала на "Sundance Writer’s Lab".

Сюжетът е описван накратко като „история за секс, лъжи и трупове, която се развива в рамките на един ден” в малко училище в Лос Анджелес.

Сред продуцентите са братята Крис и Пол Уайц ("Американски пай").

Снимките на филма би трябвало да стартират след приключването на тези за „Войната за планетата на маймуните” ("War for the Planet of the Apes", 2017), в който Гриър играе. Самата тя не предвижда актьорска изява в режисьорския си проект.
Copyright © 2024 Dir.bg.