Зрелищен сблъсък добро - зло в новия трейлър на "Ловецът: Ледената война"

12.02.2016 г.
Зрелищен сблъсък добро - зло в новия трейлър на Нови зрелищни кадри от едно от най-чаканите заглавия тази пролет разкриват историята преди приказката за Снежанка - в новия трейлър на "Ловецът: Ледената война".

Вижте трейлъра (вече и с български субтитри).

Двама любими актьори се завръщат в ролите си – Шарлийз Терон (в ролята на Злата кралица - Равена) и Крис Хемсуърт (като най-опитния Ловец - Ерик). Актьорският състав, който ще видим в кината от 22 април, е допълнен и от две много атрактивни актриси: Емили Блънт в ролята на Фрея, сестрата на Равена, и Джесика Частейн в образа на ловката Сара.

Вторият трейлър връща действието до момента, в който се заражда враждата между двете кралици. Всичко започва с предателството на Равена към нейната сестра Фрея, което я прогонва от царството им. След бягството си Фрея - "Ледената кралица" - се оттегля в ледена страна, където прекарва времето си в обучение и тренировки на мощна армия от безмилостни ловци, с която да унищожи Равена.

кадър от филма


На страната на Фрея в похода й към пълно господство на бойното поле излизат най-добрият Ловец в кралството Ерик и изключително ловката Сара. Двамата нарушават единствената забрана на Ледената кралица – ловците да не се влюбват. Въпреки това, Фрея и нейните ловци се впускат в опасна битка срещу Злата кралица, за да й отнемат най-ценното – Вълшебното огледало. Предстои епичен сблъсък с неизвестен край.

Продуцент на лентата е Джо Рот, създал „Господарка на злото“ (2014) и „Алиса в страната на чудесатa“ (2010 г.).
Copyright © 2024 Dir.bg.