Sony придвижва кръстосания проект "Внедрени в час" - "Мъже в черно"

05.03.2016 г.
Sony придвижва кръстосания проект След хакерското фиаско на Сони от края на 2014 г. вече няма изненада в информацията, поднесена вчера от Варайъти, за развитието на проекта за кросоувър-филм "Внедрени в час - Мъже в черно". Според източници на изданието, новата екшън комедия ще бъде режисирана от 44-годишния британец Джеймс Бобин, известен с "Мъпетите" на Дисни и с тв сериала на HBO "Брет и Джемейн", а скоро ще излезе и неговата "Алиса в огледалния свят".

Работното заглавие на кръстосания сценарий е "Внедрени в час 3" ("23 Jump Street") и се пише от Родни Ротман, съавтор и на "Внедрени в час 2". Говорител на студиото е отказал официален коментар, но според Варайъти стартът на снимките е насрочен за месец юни.

Бобин идва на мястото на Фил Лорд и Кристофър Милър, които режисираха първите две части, но в момента са ангажирани с антологията за Хан Соло, която правят за Дисни. Двамата обаче остават като продуценти заедно с Нийл Мориц, Уолтър Паркс и Лори Макдоналд.

Други двама продуценти са Джона Хил и Чанинг Тейтъм, които освен това ще играят - те ще повторят своите роли на Шмид и Дженко. Колкото до агент Кей и агент Джей от "Мъже в черно", Томи Лий Джоунс и Уил Смит няма да се завърнат пред камерите, тъй като студиото възнамерява да използва филма за рестарт на франчайза с по-млади и по-свежи лица. Очертава се жестока конкуренция за тези две роли, като се има предвид от кого са играни досега.

Сценарият се държи в пълна тайна и само пряко заинтересованите могат да го четат, и то само на място в студиото, без да изнасят копия.

През май миналата година "Сони Пикчърс" потвърдиха официално (след като покрай хакерската атака вече бе изтекла неофициалната информация), че ще бъде заснета фантастична екшън-комедия, която ще постави двамата главни герои от "Внедрени в час" в света на "Мъже в черно". Заедно с това стана ясно, че студиото няма намерение да прави нов "Мъже в черно" - включително и поради заявеното през 2014 г. от Уил Смит нежелание да участва в продължения на каквито и да било филми, в които някога е участвал.
Copyright © 2024 Dir.bg.