Александра Сърчаджиева ще озвучава Матилда в “Angry Birds: Филмът

08.03.2016 г.
Александра Сърчаджиева ще озвучава Матилда в “Angry Birds: Филмът“В предстоящата 3D анимация “Angry Birds: Филмът“ най-накрая всички ще разберем защо птиците са толкова ядосани. Филмът ще ни пренeсе на божествено красив остров, населяван от нелетящи, но безкрайно щастливи и безгрижни птици... или поне по-голямата част от тях.

Но, както във всяко цивилизовано общество, и там има особняци. На острова живее Ред – пиле, трудно контролиращо гнева си, бързакът Чък, избухливият Бомб и една специална дама, носеща името Матилда. Укротяването на гнева на птичия род лежи именно на крехките криле на нежната Матилда!

Трейлър (озвучен на български език)

Както по-рано стана известно, сред озвучаващите актьори са Слави Трифонов, Иво Сиромахов, Краси Радков и Георги Милчев-Годжи. В допълнение на тази информация вече знаем, че Стоян Цветков е в ролята на Бомб (в оригинал - Дани Макбрайд), Николай Урумов ще бъде Могъщият Орел (Питър Динклидж), а Георги Спасов е съдия Клъвингпоу.

Героинята на Александра Сърчаджиева - Матилда, озвучена в оригинал от Мая Рудолф, - е хипито на ятото. Миролюбивата Матилда успешно е преминала терапия за укротяване на гнева и - вече излекувана - работи като дзен инструктор в терапевтичния „Център за безкрайно спокойствие“. Тя е състарадателна и толерантна, но... не съвсем. Както всяка мила дама, тя също проявява избухливия си нрав в критични ситуации.



На днешния 8 чарт желаем на Алекс Сърчаджиева весел празник, добро настроение и много вълнуващи образи в киното, театъра и на малкия екран!

Angry Birds: Филмът“ излиза по екраните в България от 13 май 2016 г.

Матилда (с гласа на Александра Сърчаджиева)


Кадър от филма


Плакат
Copyright © 2024 Dir.bg.