Дилън О'Брайън прегазен от кола по време на снимки

18.03.2016 г.
Дилън О'Брайън прегазен от кола по време на снимкиЗвездата на "Лабиринтът", 24-годишният американски актьор Дилън О'Брайън сериозно пострада при "трудова злополука" във Ванкувър, съобщи изданието TMZ. По време на снимките на "Лабиринтът: Последният кандидат" ("The Maze Runner: Death Cure"), О'Брайън е участвал в сцена с лек автомобил, нещо се е случило и той е бил прегазен.

Според информацията, актьорът има множество фрактури. Незабавно след инцидента на снимачната площадка, той е бил откаран "със сериозни наранявания" в местна болница в канадската провинция Британска Колумбия за лечение и наблюдение.

Говорител на 20th Century Fox е съобщил, че продукцията се преустановява, докато Дилън О'Брайн се възстанови.

"Лабиринтът: Последният кандидат" е третият филм от франчайза - след "Лабиринтът: Невъзможно бягство" и "Лабиринтът: В обгорените земи" - по поредицата романи за тийнейджъри на Джеймс Дашнър. Снимките започнаха преди месец под режисурата отново на Уес Бол, а премиерата на фантастиката в САЩ е предвидена за 17 февруари 2017 г.

Дилън О'Брайън е и звезда в тв сериала "Младият върколак", а в края на септември е премиерата на кинодрамата с негово участие "Дълбок хоризонт", в която партнира на Кърт Ръсел, Марк Уолбърг, Джон Малкович и Кейт Хъдсън и чиито снимки приключиха още в началото на август миналата година в Ню Орлиънс.
Copyright © 2024 Dir.bg.