Хали Бери вече в социалните мрежи, старт с гола снимка

30.03.2016 г.
Хали Бери вече в социалните мрежи, старт с гола снимка49-годишната носителка на "Оскар" (за "Балът на чудовището" от 2001 г.) Хали Бери най-накрая си направи профили в социалните мрежи Facebook, Twitter и Instagram. Актрисата е последвала профилите на Адел, Алиша Кийс и Бруно Марс.

Тя обаче не обяви кротко появяването си, а публикува снимка, на която е гола в гора. Фотосът веднага събра хиляди почитатели.

"Здравейте. Днес е много вълнуващ ден за мен... Очаквам с нетърпение да споделям с вас снимки, отразяващи емоциите и възприятията ми", коментира актрисата. Тя добави, че е развълнувана да споделя любовта си към природата, изкуството, модата. "Надявам се снимките да ви вдъхновяват и да ви носят радост", написа звездата.

През 2002 г. актрисата бе обявена от списание "People" за една от 50-те най-красиви личности в света, а през 2004 г. сп. FHM я нареди на 7-о място сред сред стоте най-сексапилни жени в света.

Преди дни Хали Бери и бившият й съпруг, френският актьор с испано-марокански произход Оливие Мартинес, бяха забелязани на семейна ваканция в Мексико. На плажа те си почиваха с 2-годишния им син Масео и дъщерята на Хали от бившия й приятел Гейбриъл Обри (канадски модел) - Нала (8).

Хали Бери прикрива дъщеря си Nahla от папараците в Бевърли Хилс, юли 2015 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.