Още повече нин..."/> Кино

Нови кадри от предстоящите Костенурки

12.04.2016 г.
Нови кадри от предстоящите КостенуркиИма ли вероятност нинджа-костенурките да заживеят "нормално", като хора?

Още повече нинджа екшън и типичeн "черупчест" хумор с най-известните костенурки на всички времена доминират в новия трейлър на Костенурките нинджа: На светло. Новите кадри ни запознават отблизо с най-чаканите тъповати злодеи Рокстеди и Бибоп – мутантите, създадени да асистират на Шрьодер в пъклените му планове.

Вижте новия трейлър в оригинален вид, без българска намеса - така, както е публикуван в каналите на Paramount Pictures в YouTube.

Докато Донатело, Микеланджело, Рафаело и Леонардо напрягат черупки, за да предпазят града от новата заплаха, те попадат и на мистериозна лилава течност, която превръща невинни животни в зли войници. Дали именно тази течност не е отговорът на мечтата на костенурките да се измъкнат от шахтите и да заживеят нормално на повърхността, като се превърнат в хора?

Но четиримата герои нямат много време да се борят със себе си, защото нова заплаха надвисва над Ню Йорк! Злият гений Кранг е на път да унищожи града. За да се справят с него, костенурките-нинджа отново ще се обърнат към вярната си помощничка Ейприл О‘Нийл (Мегън Фокс), Врън Фенуик (Уил Арнет) и новобранеца с хокейна маска Кейси Джоунс (Стивън Амел).

3D-фентъзи екшън комедията е от 3 юни в кината у нас.
Copyright © 2024 Dir.bg.