Официална премиера в България на анимацията "Angry Birds: Филмът"

12.05.2016 г.
Официална премиера в България на анимацията Вчера в Арена Запад, зала LUXЕ в София се състоя официалната премиера на дългоочакваната анимация Angry Birds: Филмът, а зрителите имаха възможността да се запознаят с актьорите, озвучили филма.

На премиерата присъстваха Краси Радков, Иво Сиромахов, Годжи, Станислава Кара, Ники Кънчев, Марян Бачев, Стоян Цветков, Десислава Стоянова (от "Преди обед" по bTV), Васил Новаков с екипа си от Александра Аудио, озвучил филма, и много малки и големи почитатели на гневните пилета.

Звезден екип дава гласовете на героите на филма - Слави Трифонов е Ред, Иво Сиромахов е Чък, Краси Радков е Ленард, Георги Милчев-Годжи е Бабълс, Алекс Сърчаджиева е Матилда, Стоян Цветков е Бомб, Николай Урумов е Могъщия орел, Албена Михова е Шърли, Георги Спасов е съдия Клъвингпоу.

Филмът ни отвежда на един остров, населен изцяло от щастливи, нелетящи птици - или почти изцяло. Изнервеният Ред, бързакът Чък и избухливият Бомб така и не успяват да се впишат в този рай. Но когато на острова пристигат загадъчни зелени прасенца, точно тези аутсайдери ще предвидят какво са замислили нашествениците!

Стаси Кара на премиерата


През декември 2009 г. хората по целия свят си изтеглиха една игра на мобилните телефони и създадоха феномен. Най-сваляната мобилна игра на всички времена - Angry Birds и различните й вариации - са изтегляни над три милиарда пъти и сега е време тази история да завладее и големия екран и зрителите да научат, защо Angry Birds са толкова ядосани...

Много смях, каскади и яка музика очакват зрителите от този петък, 13 май. Забавлението е в кината на 2D и 3D. Ще хвърчи перушина...

Кадри от премиерата:



Copyright © 2024 Dir.bg.