Амбър Хърд взе ограничителна заповед срещу Джони Деп: домашно насилие

28.05.2016 г.
Амбър Хърд взе ограничителна заповед срещу Джони Деп: домашно насилиеСлед като по-рано тази седмица 30-годишната Амбър Хърд подаде молба за развод, вчера нещата приеха грозен обрат: след неин иск, съдията постанови ограничителна заповед на основание "домашно насилие" срещу съпруга й Джони Деп. Съобщението е от сайта за новини в развлекателния бизнес TMZ. Искът на Хърд е бил уважен в рамките на няколко часа в петък.

Той е бил придужен от фотография на актрисата с натъртване около дясното й око.


Амбър Хърд и адвокатката й Саманта Спектър са съобщили за многократни случаи на понесени травми по време на краткия брак. Съдията е заповядал на Деп да не се доближава до Хърд на повече от 100 ярда (91.44 метра) разстояние. Освен това, съдията е предоставил на Хърд правото да живее в семейното жилище, но е отказал на актрисата тя да поеме защитата на поне едно от двете им кучета. Съдът отказа на съпругата да получава по 50 000 долара издръжка месечно и също така не прие да наложи принудително лечение на Деп за "управление на гнева".

Според Амбър, сегашната й трамва по лицето е била нанесена от Деп миналата събота, след като той я е замерил и уцелил със своя iPhone. По време на атаката Деп е потрошил различни вещи в апартамента им, докато тя е говорела с приятел по телефона. След това Деп изтръгва апарата от ръцете й, тя изкрещява на приятеля си "Обади се на ченгетата!", приятелят звъни на 911 и полицаите пристигат на място. В този момент Деп вече е избягал и полицията завежда преписка, като уведомява Хърд, че биха арестували Деп, ако тя подаде официална жалба, но тя в този момент отказва. Полицаите са й казали, че ако промени решението си, може да им се обади и са й оставили визитна картичка със следния текст:


Според Хърд, след като я е ударил, Деп й е предложил пари, за да си мълчи. Вместо това обаче, тя подава молба за развод в първия работен ден - понеделник. Тя твърди още, че разполага и с видео за един от побоите върху нея.

Любопитно обстоятелство около временната ограничителна заповед е това, че се издава на основание "непосредствена заплаха" от ново насилие, но Джони Деп е извън града (Лос Анджелес - бел.ред.) още от сряда насам, промотирайки новия си премиерен филм ("Алиса в Огледалния свят" - бел.ред.). Вместо него, в съда се яви неговата адвокатка - Лора Уосър, специалист по семейно право и бракоразводни дела, автор на книги.

Лора Уосър:


От страна на Джони Деп се твърди, че Хърд не само че не е подавала жалба в полицията, но и е публикувала свои снимки в социалната мрежа Инстаграм веднага след заявеното насилие, на което не личат никакви травми.
Copyright © 2024 Dir.bg.