Келън Лъц влиза в римейк на "Господари на вселената"

26.06.2016 г.
Келън Лъц влиза в римейк на 31-годишният актьор Келън Лъц, когото познаваме от поредицата "The Twilight Saga" ("Здрач"), "Непобедимите 3" и "Легендата за Херкулес" (на снимката), вероятно влиза в разработката на нова екранна версия на фентъзи-екшъна отпреди трийсетина години "Господари на вселената". Тя се разработва от години насам, като различни автори се пробват да напишат сценария.

Досега обаче нямаше нито един вариант, който да върви към камерата. Най-новият опит е в ръцете на Sony Pictures, които преговарят с режисьора на "Ангелите на Чарли" (2000 г.) Макджи (Joseph McGinty Nichol) да върне He-Man на голям екран. В оригиналния филм, който бе адаптация на анимационния сериал "He-Man and the Masters of the Universe" (1983 - 1985), ролята му бе изиграна от живеещия в САЩ шведски актьор Долф Лундгрен.

Режисьорът е организирал поредица от срещи с филмови звезди, за да намери наследник на Лундгрен. Наскоро Келън Лъц разкри, че е участвал в такава среща, посветена специално на "Господари на вселената" с участието на продуцентката Мери Вайола - ето какво написа той в Туитър в петък вечер:
"Had an amazing meeting with @McGsWonderland and @ItsMaryViola talking MOTU! Its in great hands!"

Мери Вайола е е президент на продуцентската къща на Макджи - "Wonderland Sound & Vision", което подчертава значението на срещата. Това не означава директно, че Лъц преговаря активно за роля в бъдещия филм и че става въпрос за главната роля. Когато обаче вземем предвид прекрасната физическа форма на актьора заедно с доста големия брой негови фенове, то не е трудно да се направи извод за интереса на студиото към него.

Експертите все пак намекват, че актьорското резюме на Лъц не издава кой знае какви способности той да оглави франчайз. Същото обаче важи и за Лундгрен, при когото мускулите преобладават над актьорските качества. По-важно е това, че проектът все още се разработва активно и че Макджи търси таланти за образите от Етерния.
Copyright © 2024 Dir.bg.