Испанският режисьор Педро Дел Санто идва за "Любовта е лудост"

24.08.2016 г.
Испанският режисьор Педро Дел Санто идва за Дел Санто пристига във Варна за Международния филмов фестивал по покана на "България Филм Вижън", за да представи лично своя филм „Мацки параноички“ ("Chicas paranoicas"). Известен като моден фотограф, Педро Дел Санто прави своя режисьорски дебют именно с тази фешън комедия.

Вижте трейлъра на лентата с български субтитри.

Мацки параноички“ разказва историята на три испански момичета - Ана, Паула и Вероника. Те са очаровани от работата си като модели и от вълнуващия живот, който тя предлага.  Изпълнени с амбиции да успеят, трите преминават през пълния комплект изкушения, съпровождащ модния свят: власт, любов, изневяра, дрога, секс, предателства... Мацките бързо откриват тъмната страна на нещата, скрита зад славата и блясъка на прожекторите. Притиснати до ръба те оцеляват, като се сблъскват с реалността и се научават да ценят приятелството и семейството над съблазните и фалшивия блясък на модния свят. Заедно, те успяват да заблестят в тъмните сенки на Мадрид в модната агенция „Нова мода“.

Ако сте харесали "Дяволът носи Прада" и "Сексът и градът", със сигурност ще ви допадне и „Мацки параноички“!

За режисьора:
Педро Дел Санто е основател на „Ел Гато Перса Филмс”, чийто късометражен филм печели дебютна първа награда за най-добър късометражен филм на Международния филмов фестивал за късометражни филми в Калифорния и Почетната награда на журито на аналогичния фестивал в Ню Делхи. Педро Дел Санто също печели Наградата на публиката за редактиран формат на Фестивала за късометражно арт кино в Лос Анджелес. Той е президент и главен изпълнителен директор на Адвокатското дружество за патенти и търговски марки "Офисина Гарсия Кабреризо".

Дел Санто е европейски адвокат, патентен представител, регистриран в Европейската патентна служба, Европейски адвокат по търговските марки в СХВП (Служба за хармонизация на вътрешния пазар) и почетен професор на ОМИ (Общество за международни изследвания). Президент е на фондация "Гарсия-Кабрерисо" - първата фондация, награждаваща испански изобретения в продължение на 40 години. Педро Дел Санто е и официалният испански делегат на Салона за Международни изобретения в Женева.

Вижте и програмата на филмите на България Филм Вижън на фестивала "Любовта е лудост" 2016
Copyright © 2024 Dir.bg.