Кара Делавин в комедия

06.09.2016 г.
Кара Делавин в комедия24-годишната британска актриса и бивш модел ще се снима в комедия, съобщава английският таблоид "The Sun". Това ще бъде първата й роля в този жанр, макар че името на филма все още е неизвестно, както и кога ще се появи по екраните. Задно с нея, във филма ще участва и американският комик Уил Феръл.

"На Кара все й се лепят сериозни роли, но тя чувства, че е време да проучи на какво още е способна. Приятелите й знаят, че тя има и весела страна и иска да я демонстрира на широката аудитория!
Кара винаги е искала да се снима в комедия, но не и в някой глупашки филм", твърдят нейни познати.


През следващите 12 месеца Делавин има участия в 3 проекта: трилър, мелодрама и космически екшън. Тази година тя изпълни значителна роля в кинокомикса "Отряд самоубийци", който бе приет нееднозначно от критиката, но все пак към момента е прибрал 641 милиона долара (от които само на вътрешния пазар в САЩ - $297 млн) при продукционен бюджет $175 млн.

Кара Делавин този момент е "гореща" в Холивуд и продуцентите са сигурни, че в който и филм да влезе, ще се превърне в голям хит. Присъединяването на Феръл пък гарантира, че заглавието ще припечели милиони в бокс офиса.

Решението е много смел ход за супермодела, която работи неуморно през последните години, за да постигне мечтата си - да стане филмова звезда. Тя се отказа от кариерата си на модел преди година, за да се посвети на актьорството - макар да няма професионално образование или обучение. След участието си в драмата "Лице на ангел" ("The Face of an Angel", 2014), за което бе номинирана за най-обещаващ дебютант от британските награди за независимо кино, тя получи главна роля - на загадъчната Марго в тийн драмата "Хартиени градове" (2015). Предстоящите проекти са главна роля в криминалния мистъри трилър "London Fields" ("Лондонските полета"), който излиза тази есен, и в историческата драма "Tulip Fever" ("Треска за лалета"), която излиза през пролетта на 2017 г. и в която ще партнира на Алисия Викандер и Кристоф Валц. Следващото лято има главна роля и в очаквания нов хит на Люк Бесон - фантастиката "Валериан и градът на хилядата планети", в компанията на Риана, Клайв Оуен, Итън Хоук и Рутгер Хауер.
Copyright © 2024 Dir.bg.