Четири киновечери на открито в София

07.09.2016 г.
Четири киновечери на открито в СофияСпециалното събитие на София филм фест „Кино в парка” предлага възможност на жителите и гостите на столицата удоволствието от 4 киновечери на открито - през два септемврийски уикенда, в парка на Военна академия в столицата.

- На 17 сепрември, в деня на София, програмата се открива тематично  с филм на  уважавания режисьор Джон Бурман „За короната и страната”.
- В неделя на 18 септември ще се прожектира „Всичко ще бъде наред” - един от най-новите филми на обичания от българската публика режисьор Вим Вендерс.
- В съботната вечер на 24 септември кинопредложението е „Вечната Аделайн” на режисьора Лий Толанд Кригър. В главните роли са Блейк Лайвли, холандецът Михил Хашман (познат на публиката и от „Game of Thrones” като Daario Naharis) и легендата Харисън Форд.
- „Кино в парка” ще финишира с предизвикателството на колумбийския режисьор Сиро Гера „Прегръдката на змията”, с номинация за чуждоезичен „Оскар”. По специален начин този филм ще ни представи потайностите на Амазонка в отминали години.

И четирите филма имат начален час 20:30.
Място: София, Парк на Военна Академия „Г. С. Раковски“
Адрес:  бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №82

Билетите ще се продават на място, цена - 6 лева (касата отваря 30 минути преди прожекцията).

Организаторите препоръчват на зрителите да си вземат по-топли дрехи. При неподходящи метеорологични условия, промените ще бъдат обявени своевременно на страницата на София Филм Фест в социалната мрежа - facebook.com/sofiaiff/.
Copyright © 2024 Dir.bg.