"Петдесет нюанса по-тъмно": реванш между Крисчън Грей и Анастейжа Стийл

13.09.2016 г.
На Свети Валентин 2017 г. Джейми Дорнан и Дакота Джонсън ще се завърнат на голям екран в една от най-чаканите екранизации на книги – "Петдесет нюанса по-тъмно". Продължението по втората част от бестелъра на Е.Л. Джеймс идва две години, след като излезе първият филм за милионера с нетрадиционни вкусове в секса - Крисчън Грей и поредната му любовница, прераснала в истинска любов.

Вижте трейлъра

Блокбъстърът от 2015 г. донесе на създателите си приходи от над 560 милиона долара, а манията, която породиха както книгата, така и филмът, превръщат "Петдесет нюанса по-тъмно" в едно от най-чаканите заглавия.

Когато нараненият Крисчън Грей се опитва да върне в живота си вече много предпазливата Анастейжа Стийл, тя иска от него нов договор, преди да се реши да му даде втори шанс. И точно когато двамата започват да изграждат довериe помежду си и намират стабилност във връзката си, тъмни фигури от миналото на Крисчън се връщат в живота му. Навлизайки в пространството на двамата млади, тъмните нюанси са решени да разклатят надеждите им за общо минало.

В първия трейлър виждаме и едно от новите попълнения сред актьорите. Носителката на "Оскар" Ким Бейсингър ще влезе в ролята на Елена Линкълн – бизнес партньор на Крисчън и бивша негова любовница. Именно тя е запознала г-н Грей с нестандартния секс и именно нейното завръщане в живота му е на път да разруши завинаги връзката му с Анастейжа.


Във филма ще се завърнат носителката на "Оскар" Марша Гей Хардън, Дженифър Ел, Люк Граймс, Рита Ора, Виктор Рейсък, Елоиз Мъмфорд и Макс Мартини. Към тях ще се присъединят носителката на "Оскар" Ким Бейсингър, Хю Данси, Бела Хийткът и Ерик Джонсън. Австралийската актриса Бела Хийткът е в ролята на бившата любима на Крисчън - Лийла Уилямс.

Режисьор е 62-годишният Джеймс Фоули, който в момента снима и третата част - "Петдесет нюанса освободени" (на екран от февруари 2018 г.); продуценти отново са Майкъл Де Лука, Дейна Брунети и Маркъс Висиди, заедно с Е.Л. Джеймс. Сценарист е Ниал Ленард, съпругът на английската писателка.
Copyright © 2024 Dir.bg.