5 официални видеа от "Дух в броня"

22.09.2016 г.
5 официални видеа от Студиото "Paramount" неочаквано публикува 5 откъса от очакваната игрална версия на анимето "Дух в броня", в което главната роля се играе от Скарлет Йохансон.

Снимките започнаха на 14 април тази година в Нова Зеландия, последвани от снимки в Китай; в момента е на фаза постпродукция, а американската премиера е предвидена за 31 март 2017 г.

За широко обсъждания проект публикацията е наистина изненадваща. Обикновено студиата постепенно излизат с фотокадри, плакати и трейлъри, но видеото се появи рано тази сутрин. В Туитър-профила на филма са налични 5 отрязъка с различна продължителност, които може да видите и тук - най-долу след текста.


Изборът на холивудската звезда за образа на киборга Мотоко Кусанаги предизвика много шум в пресата. В интернет изтекоха снимки, на които се виждат опити външността на американската актриса да наподоби азиатски черти и които бяха оставени без коментар от студиото.


Режисьорският стол на мангата е зает от 45-годишния английски творец Рупърт Сандърс, който преди време направи пълнометражен дебют със "Снежанка и ловецът". Сценарият е пренаписан, след като в първоначален вариант бе на Евън Доърти и Джон Ханкок - сега се работи по текстовете на Джонатан Хърман (номиниран за Оскар за сценария на "Бандата от Комптън") и Джейми Мос ("Улични крале" и снимащия се в момента в България и Великобритания екшън трилър "Hunter Killer", чиято първоначална премиерна дата 17.04.2017 бе отменена).


Освен Йохансон, в екшън фантастиката ще видим Майкъл Пит - когото последно гледахме в "Престъпник", датчанина Пило Асбик ("Бен-Хур", "Война", "Game of Thrones"), японския актьор Такеши Китано и японската актриса и модел Рила Фукушима ("Върколакът", "Game of Thrones"), Жюлиет Бинош, уникалната японска актриса Каори Момои ("Ейджанайка", 1981) и други.










Петте видео откъса:









Copyright © 2024 Dir.bg.