Ocean’s 8 Кино

Продължение на трилогията "Бандата на Оушън" - на 8 юни 2018

06.10.2016 г.
Продължение на трилогията Вчера Warner Bros. съобщиха, цитирани от The Wrap, че вече имат премиерна дата за "Ocean’s 8". Криминалният хит ще бъде копродуциран и кофинансиран от Village Roadshow Pictures.

Сред звездите на филма личат имената на Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Хелена Бонъм Картър, Нора Лъм (под рапърския си псевдоним Окуафина), Сара Полсън и Минди Калинг (6 пъти номинирана за "Еми" за сериала "Офисът"). Участва и певицата, модел и актриса Риана.

Гари Рос ("Игрите на глада", "Свободния щат") е режисьор. 59-годишният Рос, който има 4 номинации за Оскар, през юни описа новия филм като продължение на трилогията на Стивън Содърбърг - "Ocean's 11", Ocean's 12" и "Ocean's 13", преведени у нас съответно като "Бандата на Оушън" (2001), "Бандата на Оушън 2" (2004) и "Бандата на Оушън 3" (2007). Заглавието очевидно ще предизвика проблем с номерацията си за евентуалния български дистрибутор.

"Филмът е в доста сходна тоналност", каза Рос. - "Както знаете, със Содърбърг сме изключително близки приятели и филмът нямаше да се случи, ако не беше така. Мисля, че той не би искал никой друг да го направи. Филмът е по-скоро разширение и продължение".


Рос съобщи също така, че Содърбърг ще е продуцент на “Ocean’s 8”. Другият продуцент е Джордж Клуни. Автор на сценария е Гари Рос заедно с 27-годишната изгряваща звезда Оливия Милч (засега по-известна като "дъщерята на Дейвид Милч", 4-кратния носител на "Еми" и 18 номинации за сериали като "Полицейско управление Ню Йорк" и "Дедууд").

Първите три филма общо направиха 1.1 милиарда долара приходи. "Бандата на Оушън" от 2011 г. е римейк на филм със същото име от 1960 година, в който участва "Рат Пак" (супергрупата актьори около Хъмфри Богарт до смъртта му през 1957 г., а през 60-те години известна още като "Кланът" - Франк Синатра, Дийн Мартин, Сами Дейвис мл., Питър Лофърд, Джоуи Бишъп).
Copyright © 2024 Dir.bg.