Финалният трейлър на "Великата стена" излезе и субтитриран

07.10.2016 г.
Финалният трейлър на След като на 8 октомври от "Legendary" публикуваха финалния втори трейлър на "Великата стена", днес българският разпространител на фентъзи приключението разпространи и версията със субтитри на български език.

Вижте я!

Легендата в новия филм на китайския режисьор Джан Имоу изправя героите, изиграни основно от Мат Деймън, Уилем Дефо, Педро Паскал, Джин Тян  и Анди Лау, срещу митични, много свирепи и кръвожадни същества, които заплашват напълно да унищожат света ни, ако не бъдат спрени веднъж и завинаги.

Насред трескавата организация по защитата на Великата китайска стена срещу мистериозен и неизвестен, но много опасен враг, героите попадат случайно на най-мощното оръжие, познато на човечеството в миналото. Ще бъде ли това Войната на войните? Ще устои ли Стената? Ще спасят ли човечеството самоотвержените бойци?


Джан Имоу (Yimou Zhang) е познат на българските почитатели на киното с шедьоврите си „Герой“ (2002) и „Летящи кинжали“ (2004), както и с впечатляващите откриваща и закриваща церемонии на Летните олимпийски игри в Пекин през 2008 г.

Великата стена“ е първата му напълно англоезична продукция, с която режисьорът хвърля ръкавица към холивудските блокбъстъри. Филмът е заснет изцяло в Китай, при разточителна сценография без жалене на средства - бюджет от около 135 милиона долара, и покрива широк спектър от кино жанрове. Визуалното възприемане (изключително в киносалон) се подсилва от прожектирането му в 3D и IMAX 3D.
Copyright © 2024 Dir.bg.