на новия филм на Сте..."/> Кино

Командарев: „Съвместимост“ става „Посоки

16.11.2016 г.
Командарев: „Съвместимост“ става „Посоки“Снимките на новия филм на Стефан Командарев стартираха. През уикенда бяха заснети дневните сцени, а от тук до края на снимачния процес екипът ще работи в нощен режим.

„Много ни помогна, че вече заснехме пробно целия филм с фотоапарат и до момента успяваме доста добре да се движим в реалния снимачен процес“. Продължаваме изключително полезното ни сътрудничество с криминалния психолог Тодор Тодоров, с който консултираме всеки епизод. Той се вкючва и на снимачната площадка, обсъждайки детайли с някои от актьорите” , споделя Командарев.

До момента проектът беше с работно заглавие „Съвместимост“, но с началото на снимките екипът избра ново име за филма. „Изборът на име е много важно за един филм, то трябва да носи сърцето и душата на лентата. Харесвахме много “Съвместимост”, но новото заглавие пасна страхотно и смислово и емоционално. То е “Посоки” и ние много го харесваме“ завършва Стефан Командарев.

Във филма ще видим актьорите Ирини Жамбонас, Асен Блатечки, Зуека, Стефан Денолюбов, Юлиан Вергов, Васил Банов, Герасим Георгиев – Геро, Иван Бърнев, Стефка Янорова, Николай Урумов и др.
Copyright © 2024 Dir.bg.